Dagarrangement met “De Dorpexpress” onder leiding van een IVN-Gids

 

Houdt u van de prachtige natuur en wilt u meer te weten komen over een aantal bezienswaardigheden in de omgeving, dan heeft Eetcafé ’t Dörp voor u een passend arrangement.

 

U wordt om 13.30u verwacht bij Eetcafé ’t Dörp in Hooge Mierde waar u start met koffie en thee. Hierbij krijgt u een lekker stuk appelgebak met slagroom, óf een wafel met aardbeien en slagroom.

 

Daarna stapt u in de DorpExpress waarmee u naar diverse interessante en prachtige locaties wordt gereden. Tijdens deze rondrit wordt u begeleid door een IVN-gids die u door middel van een microfoon op de hoogte brengt van de flora en fauna die u ziet. Daarnaast zal er op een aantal locaties gestopt worden, waardoor u zich midden in de natuur kunt begeven terwijl er specifieke informatie wordt verteld. Voor tijdens de tocht krijgt iedere deelnemer een rugzak gevuld met een verrekijker, flesje water, een heerlijke koek en een stuk fruit mee.

 

Uiteindelijk keert u weer terug naar Eetcafé ’t Dörp waar deze interessante dag wordt afgesloten met een overheerlijk buffet. Het buffet begint met een tomatensoep, of groentesoep. Vervolgens staat voor u het volgende klaar: frietjes, rijst, babipangang, varkensvlees in stroganoffsaus, satésaus, frikandellen, kroketten, mayonaise en appelmoes. U sluit af met een heerlijk huisgemaakt schaaltje bavarois met slagroom, zodat deze dag afgesloten wordt met een lekker gevulde maag. Deze dag zal omstreeks 19.30u afgelopen zijn.

 

 

 

De prijs van dit arrangement bedraagt €31,00 p.p.

Voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar: €18,00 p.p.

Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

 

 

 

Eetcafé ‘t Dörp – Kerkstraat 5 – 5095 AE – Hooge Mierde – tel. 013 5091605 – www.eetcafe-dorp.nl

                                                             

                                                                         

                                                                     

Deze foto’s zijn gemaakt door Martijn van der Vleuten van uzazi.nl
http://www.uzazi.nl